Tulipa eräänä päivänä lähdettyä pienelle kävelylle. Siinä lenkkipolkua pitkin kävellessä kusihätä pääsi yllättämään. No hätä! Lähellä oli veneranta, joka siihen aikaan illasta olisi varmaankin tyhjä.

Tullessani venerantaan olin juuri pääsemässä itse asiaan, kun huomasin, että en ollutkaan siellä yksin. Oli jäänyt huomaamatta perhe, joka oli rannassa ja suoran näköyhteyden päässä. Isi, äiti ja kaksi lasta. Idyllinen suomalainen lapsiperhe, jollaisia poliitikot kilpaa paapovat maassamme. Isi, äiti ja pikkupoika juttelivat ja katselivat järvelle. Perheen pikkutyttö kuitenkin katseli minuun päin. Ei muuta kuin sepalus äkkiä kiinni ja häivyin paikalta.

Jos tämä tapaus lukijasta vaikuttaa harmittomalta, niin kannattaa miettiä uudelleen. Joka päivä eduskunnassa SDP:n kansanedustaja Kristiina Salosen tapaiset ihmisvihaajat, anti-humanistit tekevät aloitteita lainsäädännöksi, joka vähentää tavallisten suomalaisten oikeuksia ja oikeussuojaa. Jos loppuosa tuosta perheestä olisi nähnyt tämän edellä kuvatun tapauksen, mikä olisi voinut tapahtua jos tyttö olisi kiinnittänyt heidän huomionsa minuun, olisin saattanut hyvinkin saada syytteen lapsen seksuaalisesta häirinnästä. Vain siksi, että syyllistyin huolimattomuuteen paikan valinnassa ja ympäristön tarkistamisessa.  Kiittelin onneani ja etsin toisen paikan polun varrelta.

Toinen tapaus: Jälleen kerran hätä pääsi yllättämään, kun tällä kertaa olin kaupungilla. Menin paikalliseen tavarataloon ja vessaan. Kuinka ollakaan joku perheenisä oli noin seitsemänvuotiaan tyttärensä kanssa tuolla vessassa. Tytär oli kai juuri saanut tarpeensa tehtyä. Tulin ajatelleeksi mennessäni koppiin -ei vara venettä kaada- että ihmisiä vihaavat kukkahattutädit kuten Salonen varmaan ilomielin löisivät minuun pedofiilin leiman, jos hoidan tarpeeni avoimessa tilassa olevassa kusilavuaarissa tytön ollessa tiloissa. Miesten syyttäminen seksuaalisesta häirinnästä tuollaisessa yhteydessä olisi varmaan em. arvoisan kansanedustajan märkä uni.

Jos suomalaisena pidät oikeuksistasi, tämä on hieman huonoa aikaa sinulle. Useimmat puolueet etenkin vihervasemmistossa ajavat uutta rikoslainsäädäntöä viedäkseen aiempia oikeuksiasi ja saattaakseen sinut mielivaltaisen kohtelun piiriin pedofiilina. Poliisi, jonka pitäisi suojella lapsia pedofiileilta itse asiassa käyttää aikansa asettaakseen kompastuskiviä sokeiden eteen, siis tehtailemalla netin täyteen lupauksia lapsipornosta. Tilaisuus kuulemma tekee varkaan, mutta olisi mielenkiintoista tietää, tekeekö se myös pedofiilin.

En ole aivan varma, että vastaus olisi ei.